00546_lonelybeach_1280x800.jpg

O nas

Podjetje POT, ki posluje od leta 1989, je specializirano za proizvodnjo in prodajo čestitk, darilnih vrečk, darilnega papirja, darilnih trakov, fotoalbumov in drugih papirnih izdelkov.

Obseg poslovanja je ves čas strmo rasel. Danes se podjetje uvršča med največje ponudnike tovrstnega blaga v Sloveniji in med pomembnejše na trgih jugovzhodne in srednje Evrope.

Največja prednost, ki jo lahko POT ponudi pred konkurenco, so specializacija na področju proizvodnje in prodaje čestitk, darilnih vrečk, darilnih papirjev, darilnih trakov ter vrhunsko oblikovane kolekcije, dober prodajni servis, hitra dostava, načrtovanje prodaje in optimalna tehnična rešitev prodajnega mesta na podlagi dolgoletnih spremljanj prodaje na različnih lokacijah.

Kot licenčni partner že skoraj dve desetletji sodelujemo z največjo svetovno korporacijo na področju čestitk, s podjetjem Hallmark. 

POT paper on track je zaščitena znamka podjetja POT, Ljubljana, d.o.o.

Podjetje POT je vaš strokovnjak za:
darilne vrečke, darilni papir, voščilnice, nalepke, fotoalbume, izdelke iz pliša, darilne trakove, darilne škatle in vrečke po naročilu.